El sènior femení del CB Olot cau a casa davant del CB Granollers en un partit molt equilibrat (64-70)

Les jugadores dirigides per Mari Comino han anat per davant en el marcador durant els primers quarts però als darrers periodes l’àrbitre ha estat massa rigorós amb les olotines, assenyalant fins a 30 faltes en contra del conjunt local. L’encert del Granollers i aquests obstacles han estat una llosa massa gran per al CB Olot, que tot i així ha tingut opcions de victòria fins al final.


Gran partit el que s’ha vist avui al pavelló olotí entre el CB Olot i el CB Granollers. Un matx molt equilibrat entre dos equips molt diferents però que estan ben a prop en la classificació. Les jugadores de Mari Comino han començat d’allò més bé, amb encert i ambn contundència defensiva. El CB Olot ha anat per davant gairebé tot el partit, això sí, el Granollers no ha marxat mai en el marcador i ha seguit a les garrotxines de ben a prop. En la segona meitat s’ha girat la truita i les decisions dels àrbitres, que han assenyalat amb rigorositat fins a 30 faltes a les locals per 18 a les visitants, han desestabilitzat a les jugadores del CB Olot.

Tot i aquests obstacles i el bon rival que tenien al davant, les de Mari Comino han tingut opcions fins al final d’endur-se la victòria. Però la fakta d’encert ha fet volar els punts cap a Granollers en un matx maco i amb anotació elevada. El CB Olot continua, doncs, a la part mitja-alta de la classificació, amb 4 victòries i 5 derrotes, en una temporada on estan mostrant més bon bàsquet i competitivitat que en l’anterior.

x