Finalitza el curs intensiu de la Unitat Contra el Feixisme i el Racisme per millorar la convivència intercultural a la Garrotxa

Aquest cap de setmana s’ha fet la segona i última jornada del curs intensiu “Eines per a la convivència intercultural a la Garrotxa” organitzat per la Unitat Contra el Feixisme i el Racisme. Les jornades, que es van dur a terme també el cap de setmana anterior, perseguien l’objectiu de sensibilitzar i proporcionar eines antirumors a les persones de diferents entitats socials, de cooperació i culturals de la comarca. Algunes de les entitats que han assistit al curs són Òmnium Cultural o Càritas. Amb un format molt pràctic de debat i posada en acció, el curs únic a la Garrotxa, ha comptat amb diferents experts en aquesta temàtica. La segona jornada intensiva, feta avui a la Fundació d’Estudis superiors, s’ha iniciat amb una xerrada formativa gratuïta sobre la cultura i les identitats culturals duta a terme per l’antropòloga Lola López, on es s’ha explicat “com l’occident modern construeix una determinada imatge de la diversitat en general i la diversitat cultural”. les jornades han estat molt ben acollides i han gaudit d’èxit de participació, tal com explica la Unitat Contra el Feixisme i el Racisme de la Garrotxa, que els ha sorprès, sobretot, “la pressa que tenen les entitats per actuar” respecte la convivència intercultural.

Deixa un comentari