La Unió Esportiva Olot no troba el camí del gol i perd a casa davant de l’Hèrcules (0-2)

L‘equip olotí ha tingut sobrades ocasions per marcar però no ha aconseguit perforar la porteria de Chema. L’històric equip alacantí Hércules CF ha marcat a les acaballes del primer temps i a la represa una errada de Wilfred ha permès als visitants sentenciar el partit. La grada ha donat el seu suport a Arnau Sala a peu de gespa un cop finalitzat el matx, però la continuïtat de l’entrenador després d’aquesta derrota no queda ni molt menys garantida.


Un històric ha visitat aquest diumenge l’estadi municipal. La visita de l’Hércules arribava en el pitjor moment, amb Arnau Sala qüestionat i amb l’equip enfonsat a la classificació. Tot i el domini alacantí en els primers compassos del partit, l’Olot s’ha deixat anar en atac i Argi ha enviat una centrada-xut al travesser. Coro ha estat incisiu i ha xutat fregant l’escaire en els millors minuts dels garrotxins, però el pal i la mala sort s’han tornat a topar amb els locals quan Carlos Martínez ha enviat una canonada a la fusta. En el pitjor moment, just abans del descans, Fernando ha empentat a gol una pilota provinent d’una jugada propiciada per un rebot a la frontal i l’Hércules ha aconseguit posar-se per davant.

A la represa Wilfred ha fet el que no fa gairebé mai: fallar estrepitosament. El porter ha regalar una passada a Casares, que només ha hagut de xutar dins de la porteria olotina. Amb el 0 a 2 l’equip ha intentat reaccionar i l’entrada de Musa i Enric Gallego ha dinamitzat l’atac local i s’han succeït una darrera l’altra les seves opcions de gol. El primer no ha arribat tot i la insistència local i la derrota ha fet molt mal a un equip que queda en posicions de descens.

arnau sala partit herculesArnau Sala, a la corda fluixa

Al final del partit membres de la Grada s’han acostat a la zona de vestidors i han donat el seu suport al tècnic, Arnau Sala, que no ha assegurat la seva continuïtat i l’ha deixat en mans de la junta. Ambdues parts s’han reunit un cop finalitzada la roda de premsa post partit. Demà o dimarts podria haver-hi una decisió presa sobre si Arnau Sala continua una setmana més a càrrec de l’equip o s’obta per buscar un revulsiu per a un conjunt tocat moralment.

x