La Volcànica.cat reuneix 120 persones en una multitudinària LAN Party

Aquest cap de setmana es celebra la Volcànica.cat, la festa de les noves tecnologies de la Garrotxa. Per primera vegada l’organització va haver de tancar les inscripcions al trobar-se amb més de 100 inscrits i disposar de material per a assumir més participants.


Fins a 120 persones passen el cap de setmana al Recinte Firal Olotí, seu principal de la novena edició de la Volcànica.cat. Aquest any s’ha batut el rècord de participació. L’organització es va veure sorpresa gratament davant l’augment de les sol·licituds i va haver de tancar les inscripcions.

En la LAN Party, els participants es passaran el cap de setmana jugant a jocs d’ordinador i fent competicions i tornejos. En concret l’organització ha preparat tres competicions oficials. Un del ‘Age of Empires’, un “clàssic” de totes les edicions de la Volcànica.cat, un altre torneig  del ‘Leage of Legends’ i també un del ‘Counter Strike’.

La Volcànica.cat vol fomentar l’ús de les tecnologies tant des de la vessant lúdica, amb la LAN Party, com des de la vessant formativa. Per aquest motiu durant tot el dia d’avui es fan xerrades i tallers de formació amb temàtiques diverses, com ara la programació Android o la impressió 3D.

Deixa un comentari