Més de 200 persones participen en el berenar solidari per la Carla, la nena olotina amb Atròfia Muscular Espinal

Ahir per la tarda es va fer el berenar solidari en benefici de la Carla, la nena olotina que pateix Atròfia Muscular Espinal. Més de 200 persones van acostar-se fins al Firal d‘Olot, per sumar-se a la festa organitzada per Ponis la Garrotxa, juntament amb l’Associació de Placers d’Olot i el músic Pep Puigdemont i menjar-se un tall de coca amb xocolata per aquesta nena olotina. Amb un donatiu mínim de dos euros, a més de berenar, els nens podien muntar amb poni i gaudir d’una tarda animada amb cançons i música infantil. Aquesta activitat forma part del projecte “El Somriure de Carla“, una iniciativa que busca recaptar diners per finançar les activitats que la Carla ha de fer, així com l’adaptació de la seva llar a les noves necessitats.

x