La Principal de la Bisbal actua al Torín en la festa de cloenda dels actes de celebració del 30è aniversari de Flor de Fajol

La cobla La Principal de la Bisbal ha actuat aquest migdia a la Sala Torín en un concert que ha posat el punt i final als actes de celebració del trenta aniversari de l’associació sardanista Flor de Fajol.

Sota el títol ‘La Principal, d’un arbre amunt’ la Cobla la Principal de la Bisbal ha explicat els seus 125 anys d’història, representants en 17 peces. En un concert amb format teatralitzat i textos lírics, l’espectacle de la gira de celebració de l’aniversari de la cobla és una aposta diferent.

L’associació Flor de Fajol, amb la col·laboració de la diputació de Girona i l’Ajuntament han portat la Cobla Oficial de la Generalitat de Catalunya a la capital garrotxina, en un concert que ha estat punt i final als actes de celebració dels 30 anys de l’Associació Sardanista Flor de Fajol. Van començar el novembre de l’any passat amb un concert amb l’Orfeó Català, després es van anar fent diverses actuacions i “van culminar amb la visita a Nova York i aquest concert” explica el President de l’associació, Narcís Ferrer.

Al concert de la festa de cloenda de temporada de Flor de Fajol hi han assistit més de 200 persones.