Pilarín Bayés inaugura una exposició a la Galera d’Art Arcadi Calzada que es podrà visitar durant les festes de Nadal

Ahir al vespre es va inaugurar una exposició amb obres de l’artista osonenca Pilarin Bayès a la Galeria d’Art Arcadi Calzada. En mostra es poden veure un seguit d’obres de la il·lustradora inspirades en el circ. També hi ha una petita col·lecció ambientada en Olot.

L’Alcalde d’Olot i la il·lustradora Pilarín Bayés van inaugurar dissabte l’exposició d’obres de l’artista osonenca a la Galeria d’Art Arcadi Calzada. Una mostra en una única sala i pensada especialment perquè els nens siguin els que més gaudeixin de la visita. Arcadi Calzada, propietari de la galeria, indica que han dissenyat una “exposició alegre, jove i a l’estil de l’artista”.

El circ és la temàtica principal de l’exposició, però també es poden veure obres més íntimes de l’artista lligades amb la capital garrotxina. Pilarin Bayés explica que “Olot sempre ha estat una població que l’ha inspirat moltíssim” ja que la seva àvia era olotina.

L’exposició, que està pensada perquè els mes petits la puguin visitar durant les festes de Nadal, estarà oberta fins el 17 de gener. Es podrà visitar els divendres a la tarda, els dissabtes i totes les tardes del 22 al 31 de desembre.