Antonio Rodríguez, Rodri, torna dos anys després a la Unió Esportiva Olot per intentar redreçar el rumb de l’equip després de la destitució d’Arnau Sala

La Unió Esportiva Olot ja té substitut per a Arnau Sala, i és un vell conegut dins del club. Es tracta d’Antonio Rodríguez, Rodri. El desembre de 2012, el tècnic va deixar l’Olot de manera sobtada i convulsa per anar-se’n al Cadiz CF com a segon entrenador de Raül Agné. Ara, dos anys després, Rodri serà l’encarregat de redreçar el rumb de l’equip a la Segona B.

Antonio Rodríguez Sarabia, més conegut com Rodri, serà el nou entrenador de la UE Olot des de demà mateix. A les 18:30h de la tarda serà presentat a les instal·lacions de l’estadi municipal.

Rodri no és un desconegut per a la ciutat ni per al club. Ja va ser entrenador del conjunt garrotxí, així com Director Esportiu, durant la temporada 2011/12. Però al mes de desembre , després d’un partit davant la UE Vic a tercera divisió -en aquells moments l’Olot era líder de la categoria- Rodri va marxar de manera sobtada, sense previ avís, cap al Cadiz CF, per fer d’ajudant de Raül Agné.

Aquella marxa va causar “malestar i indignació” a la junta directiva, que va entregar les regnes de l’equip a Àlex Terma. Ara, Rodri torna per fer-se càrrec del primer equip.

L’objectiu és intentar redreçar el rumb a la classificació i tornar al camí dels triomfs. Des de la marxa de Rodri, que va substituir Nitus Santos a mitja temporada en el primer any a tercera divisió després de l’ascens, el primer equip de la UE Olot ha estat dirigit per Terma, Julio Bañuelos, Edu Vílchez i Arnau Sala. Cap d’ells ha trobat continuïtat al capdavant de l’equip i ara el club espera tancar el cercle i tornar a agafar altre la bona dinàmica. En la nota de premsa informativa, l’Olot assegura que “coneix bé el club, l’entorn i la categoria per intentar aixecar els ànims d’una plantilla que no passa pel seu millor moment a nivell de resultats. L’ajudant de Rodri serà l’actual preparador físic, Martí Matabosch, que compaginarà les dues funcions. El primer repte del renovat cos tècnic serà dissabte a les 6 de la tarda a l’Antonio Puchades de Paterna contra el València Mestalla, un rival directe en la lluita per eludir el descens”.

 

x