La nova Plaça Mercat d’Olot ampliarà l’horari d’obertura a partir de la seva inauguració, aquest proper divendres

La inauguració de la nova plaça Mercat d’Olot està prevista per aquest divendres a les 6 de la tarda. Aquell mateix dia ja es podrà comprar en el nou espai des de primera hora del matí. A partir de la inauguració, les parades obriran durant més hores. Ho faran de les 8 del matí a les 7 del vespre de dilluns a divendres, i de les 8 a les 3 de la tarda el dissabte. L’ampliació d’horaris es fa per poder respondre a respondre a l’augment de clients que suposarà l’obertura del supermercat Mercadona.

Els operaris s’afanyen aquests dies a enllestir la nova plaça Mercat d’Olot. La inauguració està prevista per aquest proper divendres a les 6 de la tarda amb la presència del conseller Felip Puig. La inauguració de la nova plaça Mercat és una bona notícia per als comerciants de l’entorn de la plaça de l’hospital. Els ciutadans també han generat moltes expectatives de cares a l’obertura del nou espai. Aquest mateix divendres ja es podrà comprar a la nova plaça Mercat des de primera hora del matí. Les parades dels placers obriran durant més hores a partir de la inauguració. Ho faran de les 8 del matí a les 7 del vespre de dilluns a divendres, i de les 8 a les 3 de la tarda el dissabte. El que quedarà ajornada serà la plaça dels Coloms, que no podrà ser inaugurada juntament amb la nova Plaça Mercat. Aquesta no s’inaugurarà fins al gener, i es que queda pendent l’homologació dels jocs. La inauguració de la Plaça Mercat coincidirà, això sí, amb l’obertura dels llums de Nadal. Amb la inauguració de la Plaça Mercat, tots els comerços que l’integren iniciaran el seu servei amb total normalitat. Dissabte el supermercat Mercadona s’incorporarà a la jornada central del Gran Recapte i hi col·laborarà acollint voluntaris, que recolliran les donacions dels consumidors.