La UE Olot destitueix Arnau Sala com a entrenador del primer equip per revertir la dinàmica de mals resultats

Arnau Sala, juntament amb el seu ajudant Xavi Punsí, no seguirà entrenant la Unió Esportiva Olot. El club considera que aquesta temporada el tècnic no ha trobat la línia de resultats desitjats, fet que ha precipitat la decisió, després de la derrota aquest diumenge a casa contra l’Hércules per 0 a 2.

La Unió Esportiva Olot assegura que no pot retreure a Sala el compromís i la implicació que ha tingut amb el grup. El curs passat, en una situació molt complicada, va agafar el timó a mitja lliga i va aconseguir el gran objectiu de la permanència. Aquesta nova campanya, per diverses circumstàncies, l’equip no pogut tenir una continuïtat de bons resultats i és per això que la junta directiva ha pres aquesta decisió, per intentar revertir la dinàmica negativa. L’entrenament d’aquest matí anirà a càrrec del preparador físic, Martí Matabosch. El club informarà en les properes hores del nom del substitut de Sala.

x