Fins dimecres la Sala el Torín d’Olot acull les gravacions del concurs de català ‘Pica Lletres’

La Sala el Torín torna a acollir una nova edició del ‘Pica Lletres’, el concurs que promou l’ús del català entre els joves. La periodista Clara Sánchez-Castro presenta el programa per segon any consecutiu, on hi concursen els alumnes de Tercer d’ESO dels diferents instituts de la comarca.

Quin és el coneixement de la llengua catalana entre els joves? Dominen l’ortografia? Aquests dubtes es poden resoldre a través del ‘Pica Lletres’, el concurs que té per objectiu promoure l’ús del català. Aquests dies s’estan gravant els programes corresponents a la Garrotxa, amb la participació dels alumnes de tercer d’ESO dels diferents instituts garrotxins: els concursants es mostren nerviosos pel fet de representar els seus companys de classe.

La periodista garrotxina Clara Sánchez-Castro presenta el concurs per segon any consecutiu, vetllant per la bona salut de l’idioma. El ‘Pica Lletres’, a més, arriba amb novetats, que busquen la participació dels espectadors, com una aplicació per poder jugar al concurs des de casa.

El concurs es gravarà fins dimecres, a la Sala el Torín d’Olot, però no s’emetrà per les pantalles d’Olot Televisió fins el proper mes de gener. L’institut vencedor participarà a la Gran Final Nacional del ‘Pica Lletres’, que es grava a tot Catalunya.