Rodri demana disculpes a l’afició en la seva presentació com a nou tècnic de la Unió Esportiva Olot, i afirma que torna al club on s’ha sentit més a gust

La Unió Esportiva Olot ha presentat aquesta tarda a Antonio Rodríguez ‘Rodri’ com a nou entrenador del primer equip. Les primeres paraules de Rodri a l’afició han estat de disculpes per com va marxar en el seu moment, abandonant el club a mitja temporada quan era líder de Tercera Divisió l’any 2012. També ha explicat que torna a l’Olot perquè és on s’ha sentit més a gust durant la seva trajectòria esportiva. El president del club, Joan Agustí, afirma que perdonen el tècnic, i que és la millor decisió per l’Olot.
Fer creu i ratlla. Aquesta és la voluntat de la junta directiva de la Unió Esportiva Olot, que ha tornat a contractar Rodri, l’entrenador que l’any 2012 va deixar la plantilla sense acomiadar-se quan l’equip era líder de Tercera Divisió per marxar al Cadis acompanyant Raül Agné a la banqueta gaditana. Per això, el primer que ha fet el tècnic ha estat demanar disculpes a tot l’entorn del club.

Antonio Rodríguez ha demanat obrir una nova etapa, i revertir la situació actual de l’Olot, com es va fer quan va arribar l’any 2011 a Tercera Divisió. Rodri ha afirmat que el seu compromís amb el club és total, i el president Joan Agustí ha explicat que han inclòs una clàusula en el contracte en el cas que Rodri torni a rescindir el seu acord abans de complir-lo. El tècnic fins i tot ha declarat que “l’Olot és el lloc on més a gust ha treballat a la seva vida”, i que per aquest motiu és on treu el màxim d’ell mateix.

El contracte amb l’Olot vincula Rodri fins al final d’aquesta temporada, amb opció a una altra. La roda de premsa ha tingut lloc al bar annex de l’Estadi Municipal d’Esports d’Olot, on s’hi han apropat diversos aficionats per escoltar les explicacions del tècnic als mitjans de comunicació.

Deixa un comentari