El projecte Locomotora Energètica de la Garrotxa per introduir l’eficiència en la indústria es presenta al segon Congrés de l’Energia Local, celebrat a la comarca

L’experiència d’eficiència energètica de l’empresa olotina Wattia Innova coincideix amb els plans de futur per al model energètic de Catalunya que es planteja en aquests moments la Generalitat. Ho va dir el conseller d’Empresa i Ocupació, Felip Puig, als micròfons d’Olot Televisió. Avui aquesta confiança del Govern Català s’ha refermat en el Segon Congrés de l’Energia de Catalunya, que s’ha celebrat precisament a la Garrotxa amb motiu de l’exemple de Wattia. L’empresa olotina ha tingut l’ocasió de presentar el seu nou projecte: la Locomotora Energètica de la Garrotxa.

En el marc incomparable que ofereix la Sala Vol de Coloms de la Fageda s’ha celebrat el segon Congrés de l’Energia de Catalunya. L’Associació del congrés ha escollit celebrar l’esdeveniment a a la Garrotxa atreta per l’exemple d’eficiència energètica de Wattia Innova.

Wattia Innova ha tingut l’ocasió de difondre en aquest gran aparador el seu nou projecte, la Locomotora Energètica de la Garrotxa, consistent a introduir l’eficiència en la indústria. Concretament, ho farà en el sí de tres empreses: LC Paper, Noel Alimentaria i la Cooperativa La Fageda. El projecte ha estat ben acollit, tant pel congrés català com per l’Institut Català de l’Energia. La jornada del Segon Congrés de l’Energia de Catalunya ha girat entorn d’un eix fonamental: la necessitat d’apostar per l’eficiència energètica i les renovables com a motor energètic a Catalunya.