La delegació d’Osona de la Cambra de Comerç analitza la importància de l’augment de transit al túnel de Bracons

Fa uns dies els viàrem explicar el nou rècord assolit per l’Eix VicOlot. El túnel de Bracons va acollir 7.000 vehicles de mitjana al dia durant el mes d’octubre. Aquesta és la xifra màxima assolida des de la seva obertura, tot i que es queda lluny dels 9.000 vehicles que es preveien abans de la seva construcció.

La delegació d’Osona de la Cambra de Comerç de Barcelona s’ha referit a la importància del augment de vehicles, assegurant que és un impuls molt important per la Garrotxa, però també per la comarca veïna. Josep Pujadas, director de la delegació, ha ressaltat els canvis que l’Eix Vic-Olot ha fet en les relacions entre les dues comarques veïnes, sobretot en l’àmbit econòmic, ja que són “economies equivalents i complementàries”. Per Pujadas, aquesta connexió era molt important i per Osona, també és important la construcció de la variant d’Olot per permetre una via ràpida cap a Figueres, l’Empordà i França.