Olot celebrarà la tradicional Fira del Pessebre i el Mercat de Nadal els propers 6, 7 i 8 de desembre

Avui s’ha presentat la tradicional Fira del Pessebre que se celebrarà a Olot els propers 6, 7 i 8 de desembre. Enguany, la capital garrotxina es consolida com un punt de referència del pessebrisme a Catalunya amb més de 30 artesans del pessebre i les figures nadalenques. A més, durant aquests dies, es podran diverses activitats, entre les quals hi destaquen concerts i tallers infantils, i hi haurà la possibilitat de passejar entre més de 100 parades distribuïdes pel centre de la ciutat.

FIRA NADAAL PESSEBRE

Tions, llums de Nadal i caganers són les figures que identifiquen el Nadal, que ja quasi tenim a tocar. Molt aviat, Olot s’omplirà de parades amb la tradicional Fira del Pessebre que se celebrarà a Olot el propers 6, 7 i 8 de desembre pel centre de la ciutat. Enguany, la Fira es consolida amb quantitat i qualitat.

Com és habitual, al carrer de Sant Esteve, hi haurà les parades amb els artesans del pessebrisme on s’hi venen diferents productes de qualitat, fets tal i com es creaven antigament. Paral·lelament, hi haurà el tradicional Mercat de Nadal pels carrers Ferrarons, Bellaire, Pia Almoina i Alfons V on s’hi trobaran més de 25 parades de productes relacionats amb aquestes dates nadalenques. A més, d’aquestes fires, hi haurà activitats per a tots els públics.

A l’hora, aquesta fira tornarà a estar acompanyada del Mercat d’Artesania que se situarà al Passeig d’en Blay. Per obtenir més informació de les activitats i els horaris concrets, ho poden fer al web

 

x