Des de primera hora del matí els primers ciutadans han comprat al nou mercat

A les 8 del matí s’han obert les portes del nou mercat municipal al públic. Des de llavors, que la Plaça Mercat s’ha omplert de compradors i també de curiosos que han volgut conpéixer com han quedat les noves instal·lacions.

Els compradors han passat pels diversos establiments de la nova Plaça Mercat des de les 8 del matí per fer les primeres compres. Avui és un dia que viuen amb especial il·lusió els placers que estrenen parada al nou edifici, després de dos anys al mercat provisional. Però també és important per als nous placers que s’introdueixen de nou a la Plaça Mercat. Un exemple és La Navateria. Marta Reyes, la propietària, ja té un establiment al centre de la ciutat, assegura que “creuen el en producte de proximitat” i els va semblar una bona opció posar una parada al mercat. Un altre parada nova del mercat es la de Fruita i Verdura Ca l’Helena. Helena Carreras, explica que quan van saber que quedava buida la parada de vegetals del mercat “van veure una bona opció de negoci”.

Els ciutadans que van al mercat tenen curiositat per veure el nou edifici, la distribució de les parades i el supermercat. Un dels primers compradors ha estat l’alcalde d’Olot, Josep Maria Corminas, que ha destacat la feina feta pels Placers, que després de tant de temps i de tota la feina feta mereixien una nova plaça.

Els curiosos també s’han acostat fins aquí per conèixer l’edifici per dins. Potser en els propers dies també s’animaran a comprar.