Joan Manuel Robles i Martí Albesa publiquen la segona part de ‘Valents’

En aquesta ocasió, han recollit les històries vitals de 17 joves de la comarca amb trajectòries sorprenents en el seu àmbit professional. Amb la publicació del llibre ‘+ Valents’, el periodista i editor de Les Notícies d’Olot Televisió, Joan Manuel Robles, continua el projecte que va començar fa més de dos anys al costat del fotoperiodista Martí Albesa, autor de les imatges que acompanyen les entrevistes.

+ valents

L’actor Marcel Borràs, l’empresària turística Mariona Martí,  el vulcanòleg Xavier de Bolós o els jugadors de la Unió Esportiva Olot Jordi Hostench i Uri Santos són alguns dels ‘nous valents’ que han compartit la seva experiència amb Robles i Albesa. Tots ells tenen menys de 29 anys i són una mostra representativa del  talent jove que hi ha a la Garrotxa. Al programa MAC Exprés d’aquesta setmana parlem amb els autors del llibre per conèixer ‘+ Valents’.