Jordi Vilarrasa, president de l’Associació de placers: “Els compradors ens diuen que la Plaça Mercat sembla una nova ciutat”

El president de l’Associació de Placers de la Plaça Mercat d’Olot, Jordi Vilarrasa, ha compartit aquest divendres uns minuts amb Les Notícies d’Olot Televisió per explicar als espectadors el que ha suposat el trasllat al nou mercat municipal i el que han sentit pel fet d’estrenar les noves instal·lacions. Vilarrasa ha explicat que el trasllat ha resultat feixuc però que l’han fet acompanyats per la il·lusió d’arribar a la fi del període d’obres i tornar a la normalitat a les instal·lacions de la nova plaça. Aquest matí els consumidors s’apropaven als placers per compartir les seves sensacions passejant per la nova plaça. “Ens han dit que quan han entrat els ha semblat tota una nova ciutat”, ha confessat el president dels placers, que ha declarat sentir-se molt content amb les noves instal·lacions.

Vilarrasa ha tingut paraules d’agraïment per als placers que han decidit concloure la seva etapa a la plaça mercat però que han acompanyat la resta de placers fins a aquest moment. També li han agraït les cinc empreses que s’incorporen ara a la plaça amb les seves noves parades i avui s’han estrenat a les noves instal·lacions. El president dels placers ha explicat com, dins d’unes premises, tots els placers han tingut llibertat per decidir el disseny de les seves parades, i és per això que cadascuna compta amb un estil i un rètol diferents.