La nova Plaça Mercat d’Olot ha obert les portes amb 17 dels 21 espais ocupats

La nova Plaça Mercat d’Olot ha obert les portes amb 17 dels 21 espais ocupats. Així ho ha constatat el consultor de desenvolupament empresarial de la Plaça mercat David Coromina aquest divendres a Les notícies d’Olot Televisió. Coromina ha explicat que en les porperes dues setmanes s’obriran dues noves parades a l’espai del mercat municipal.

Amb aquestes dues properes incorporacions, a la Plaça Mercat només li faltaran dos espais per omplir, un de 77 metres quadrats que està ubicat a la cantonada del nou edifici entre el carrer Antoni Llopis i la plaça de l’hospital, i un altre que es troba a la façana més propera a la plaça dels Coloms. “Allà pot anar-hi un quiosc o un establiment de venda de productes d’alimentació”, ha declarat el consultor de desenvolupament empresarial. Coromina també ha explicat que s’està treballat per introduir un espai gastronòmic a la Plaça Mercat que aglutini emprenedors i joves cuiners. Amb tot això, Coromina ha afirmat que la Plaça mercat compatrà amb una oferta comercial molt completa, si se suma també la botiga que Mercadona té a la planta -1.

x