La nova Plaça Mercat d’Olot ha suposat una inversió total de 4 milions d’euros

El dia ha arribat. A les 9 del matí, la nova Plaça Mercat d’Olot ha obert les seves portes. El supermercat Mercadona ho feia a un quart de 10. La nova plaça mercat, l’obra més emblemàtica construïda en el present mandat, ja és una realitat.

Per primera vegada els ciutadans han pogut entrar al nou edifici del Mercat d’Olot. Una infraestructura que ha costat un total de 4 milions d’euros. D’aquests gairebé el 20% han estat inversió pública, un total de 750.000 euros, dels quals 100.000 han estat aportats per la generalitat. Per la seva banda, el supermercat Mercadona és el que ha aportat més capital, amb un total de 1 milió 800 mil euros. La resta, prop 1.450.000 euros els han posat els placers per poder millorar les instal·lacions.

Els primers compradors en entrar al mercat ho feien a les 8 del matí amb l’obertura de les parades dels placers. A 1/4 de 10 del matí, ho ha fet el supermercat Mercadona. Des de llavors el transit de compradors, ciutadans i curiosos ha estat constant. L’obertura del nou mercat ve amb un horari ampliat. A partir d’ara els placers faran horari continuat i no tancaran al migdia. Obriran de 8 del matí a 7 del vespre de dilluns a divendres i de 8 del matí a 3 de la tarda el dissabte. El supermercat Mercadona, per la seva banda, obrirà d’1/4 de 10 del matí a 1/4 de 10 del vespre de dilluns a dissabte.

Avui les 5 de la tarda, i de forma excepcional l’activitat s’aturarà per donar pas a la inauguració oficial, una inauguració que ha estat presidida pel conseller d’Empresa i Ocupació, Felip Puig.