La Simfònica de Cobla i Corda de Catalunya presenta el nou disc ‘Llegendes del pop-Rock’

La Simfònica de Cobla i Corda de Catalunya, dirigida per Francesc Cassú, presenta aquest divendres i dissabte en concert el nou disc ‘Llegendes del pop-Rock’. D’aquesta manera es tanca la trilogia que es va iniciar l’any 2012. Part dels beneficis dels concerts aniran destinats a Càritas Girona i la Fundació Astrid21.

Versions de grans temes de Pink Floyd, Beatles, Queen o Michael Jackson són els que hi trobem en l’últim disc de la Simfònica de Cobla i Corda de Catalunya. Un projecte musical impulsat per l’empresa Metalquimia que va néixer com a resultat de la fusió dels instruments de cobla de La Principal de la Bisbal i els instruments de corda i percussió de la Jove Orquestra de les Comarques Gironines. La formen 70 músics i la dirigeix Francesc Cassú.

El disc es va enregistrar el passat mes de juliol i compta amb les veus de Beth i Manu Guix, amb la inclusió de nous instruments com la guitarra i el baix elèctric.

A més aquesta trilogia té una triple vessant solidària, com a projecte pedagògic educatiu i social ja que part dels beneficis de la venda d’entrades es destinaran a la Fundació Astrid21 per la Síndrome de Down i per Càritas Girona.

El nou treball es presentarà al públic en concert a l’Auditori de Girona divendres i dissabte a les 9 del vespre i a les 7 respectivament.