Mercadona ha invertit 1,8 milions d’euros en el nou supermercat de la Plaça Mercat

L’obertura de la nova plaça Mercat als consumidors ha vingut acompanyada per l’obertura del nou supermercat de Mercadona. La nova botiga ha suposat una inversió d’1 milió 800 mil euros i disposa d’una plantilla de 38 treballadors. En la construcció han participat 35 proveïdors que han donat feina a 140 persones durant la fase de l’obra.

El centre, el primer que la companyia obre a la Garrotxa, té una superfície de sala de vendes de 1.600 metres quadrats, on s’ubiquen totes les seccions habituals de Mercadona: carnisseria, xarcuteria, poerfumeria, alimentació envasada, begudes i drogueria.

L’horari d’obertura del supermercat és de dilluns a dissabte de les 9:15h o les 21:15h. La botiga disposa d’una aparcament de 83 places per facilityar l’acte de compra a tot els clients que es desplacin en vehicle privat. A més, Mercadona ha habilitat el seu servei a domicili i la compra en línia a través de la pàgina web www. mercadona.es

Deixa un comentari