Multitudinari acte d’inauguració del Mercat d’Olot presidit pel conseller Felip Puig

Després de dos anys, el dia ha arribat. A les 9 del matí, la nova Plaça Mercat ha obert les seves portes. El supermercat Mercadona ho feia a un quart de 10. A les 5 de la tarda, i de forma excepcional l’activitat s’ha aturat per donar pas a la inauguració oficial, una inauguració que ha estat presidida pel conseller d’Empresa i Ocupació, Felip Puig.

Avui a les sis de la tarda, el conseller d’Empresa i Ocupació, Felip Puig, ha presidit l’acte d’inauguració de les noves instal•lacions del mercat municipal d’Olot. Ho ha fet en un multutudiani acte acompanyat de l’alcalde, Josep Maria Corominas, del director general de Comerç, Josep Maria Recasens, i del president de la Nou Mercat, Jordi Vilarrasa. Enmig d’un emblemàtic acte on s’han mostrat en projeccionsla història de la Plaça Mercat i l’evolució de la construcció, el conseller ha presentat oficialment l’emblemàtica Plaça del Mercat del municipi. Puig ha volgut felicitar la feina feta pels placers durant tots aquests anys d’història del mercat. L’equipament ha comptat amb el suport de la Generalitat de Catalunya a través del Consorci de Comerç, Artesania i Moda. La nova Plaça Mercat ha suposat una inversió total de prop de 750.000 euros, dels quals 100.000 han estat aportats per la Generalitat.