El CH Olot posa contra les cordes al líder però els de Quim López es topen amb els pals en un final de partit d’infart (2-3)

El líder de la Nacional Catalana d’hoquei visitava aquesta tarda la pista del Club Hoquei Olot i ha patit de valent per endur-se una ajustada victòria per 2 gols a 3. Una mala primera meitat dels homes de Quim López i els pals en el segon temps han privat l’equip olotí de donar la sorpresa. 

Partidàs al pavelló olotí, com gairebé cada setmana, però amb un al·licient extra: la visita del líder. L’Hoquei Club Tona es presentava com a primer classificat a Olot i ho ha demostrat en una primera meitat que els osonencs han portat al seu terreny. Mantenint la possessió i imposant un ritme lent al joc, els visitants han aconsguit marcar a l’inici i al final de la primera meitat i es preveia un plàcid segon temps.

Però l’Olot no estava disposat a llançar la tovallola i ha donat el millor de sí mateix a la represa. D’ocasions no n’han faltat, penal inclòs, i finalment Barret ha aconsguit obrir la llauna amb un gol molt oportú. La graderia també ha despretat i ha empès al seu equip cap al segon gol. Altre cop Barret ha perforat la porta visitant i ha fet creure als de Quim López en les seves opcions. Al davant, el Tona ha intentat imposar altre cop el seu joc, però aquesta vegada s’ha trobat amb les contres d’un Club Hoquei Olot desbocat. Adri ha desaprofitat una falta directa, en una jugada on la pilota se li ha escapat al capità. Albert Verdaguer, però, ha mantingut viu al seu equip sota pals amb intervencions de mèrit i els ososnencs tampoc han estat encertats en el segon temps.

Finalment, en una pilota robada mentre els locals sortien a l’atac, el Tona ha aconsguit el gol de la victòria, fent valer el seu paper de favorit. Això sí, no les han tingut totes, ja que només el pal ha evitat que primer Pratto i després Eloi Barret marquéssin l’empat. Un partidàs sense recompensa per a un Club Hoquei Olot que es manté a mitja taula en la Nacional Catalana, on ha quedat demostrat que pot guanyar a qualsevol.

 

x