La pluja no espanta als compradors i curiosos de la nova Plaça Mercat que s’ha tornat a emplenar aquest primer dissabte

Des d’aquest matí nou mercat d’Olot ja obre les portes en el seu horari habitual. Avui ho ha fet de 8 del matí a 3 de la tarda. Durant aquestes hores, centenars de ciutadans s’han acostat al nou edifici per realitzar les seves compres setmanals. L’afluència massiva ha fet que el pàrquing del mercat es quedes petit.


A les 8 del matí han obert les portes els placers del nou Mercat d’Olot en aquest primer dissabte en les noves instal•lacions. Tot i la pluja, des de ben aviat al matí, els primers compradors i curiosos han anat arribant per adquirir els productes frescos que ofereixen les més de 20 parades del nou mercat. Així s’ha donat fi a gairebé dos anys d’obres en els que els placers van desplaçar-se en un edifici provisional. Ara, però, valoren la feina feta i la rebuda dels ciutadans en aquest nou edifici molt positivament. Jordi Vilarrasa, president de l’associació de placers, no es cansa de repetir lo contents que estan tots els placers. Assegura que “han quedat parats de la gran afluència de gent, que s’emporta una molt bona sensació del mercat”.

Des de la seva obertura el divendres, la nova Plaça Mercat ha centrat les mirades dels olotins, que han acudit massivament a visitar-la, emplenant els passadissos i omplint de feina als placers i al nou supermercat. De fet, la gran afluència de compradors juntament amb la pluja, han fet que aquest matí el pàrking de la plaça mercat es quedes petit.

x