La Unió Esportiva Olot es retroba amb la victòria a Paterna davant del València Mestalla en l’estrena de la segona etapa de Rodri a la banqueta garrotxina (1-3)

La UE Olot s’ha retrobat amb la victòria aquesta tarda a l’Antonio Puchades de Paterna davant del València Mestalla en l’estrena de la segona etapa d’Antonio Rodríguez, ‘Rodri’ a la banqueta. Curiosament els tres únics jugadors de l’actual plantilla que van ser entrenats per Rodri en la primera etapa, Carlos Martínez, Uri Santos i Abel Solé, han estat els autors dels gols del seu equip en un bon partit dels olotins.

L’Olot recordava vells temps aquesta tarda a Paterna en un partit transcendental per a les aspiracions garrotxines en la divisió de bronze. Rodri tornava a la banqueta olotina amb la necessitat d’una victòria per guanyar confiança entre els jugadors i l’afició. I així ha estat, un partit treballat i ben plantejat per part dels visitants ha servit per endur-se els tres punts en un camp que se li dóna bé a l’Olot.

Els tres únics jugadors de l’actual plantilla que van ser entrenats per Rodri en la primera etapa, Carlos Martínez, Uri Santos i Abel Solé -que tornava a l’onze-, han estat els autors dels gols del seu equip, en una dada tan curiosa com esperançadora.

Carlos Martínez ha avançat els homes de Rodri amb un bon gol aprofitant una centrada a pilota aturada d’Héctor Simón. Pocs canvis en un onze titular sense Sergio Maestre i amb Canelada, que es perdrà el següent partit per acumulació de targetes. Amb el primer gol l’Olot ha cregut en les seves possibilitats però una errada en defensa ha propiciat un penal que l’àrbitre ha assenyalat sense dubtar. Un cop més els garrotxins han vist com el rival disposava d’una pena màxima i Wilfred l’aturava magistralment, però en el rebot el mateix llançador Àlex López no ha perdonat i ha enviat a gol l’esfèrica. Carlos Martínez ha pogut posar novament el seu equip per davant però no ha culminat una bona ocasió. Un empat amb el qual s’ha arribat al descans, en una primera meitat on els de Rodri han merescut més.

I en la segona han obtingut el seu premi, dominant el partit i controlant al rival en tot moment. Uri Santos no ha tardat gens a arrodonir el seu bon partit amb un gol a l’inici de la represa, i a partir d’aquest moment el matx encara s’ha decantat més a favor dels garrotxins.

Una gran jugada col·lectiva entre Coro, Uri i Abel ha acabat amb el tercer gol a vint minuts pel final. El capità ha estat el millor del partit i ha definit amb classe en una gran jugada de l’Olot. El València B de Curro Torres ha volgut reaccionar però entre Wilfred i la defensa olotina han aconseguit mantenir el resultat.

No podia començar amb millor peu Rodri en aquesta segona etapa. El seu equip ha guanyat davant d’un rival directe, ha sortit del descens i ha jugat bé a futbol. Una victòria que els jugadors han dedicat a la vintena d’aficionats que s’han desplaçat en cotxe a l’Antonio Puchades de Paterna, a la Ciutat Esportiva del València Club de Futbol per donar suport al seu equip en aquest principi esperançador.