Pere Gómez és presentat alcaldable a l’Ajuntament d’Olot de cara a les properes eleccions municipals, previstes per al mes de maig

ERC-Olot ha presentat la candidatura a les eleccions municipals previstes pel mes de maig amb Pere Gómez com a alcaldable per a l’Ajuntament d’Olot. Ha set en un acte a la Sala Torín aquesta tarda. Acompanyat de la Secretaria General d‘Esquerra, Marta Rovira i dels membres del Grup Municipal d‘ERC a la ciutat, Pere Gómez ha contestat les preguntes que els seus companys de partit li han plantejat sobre com resoldre qüestions actuals d’interès públic i polític que preocupen als ciutadans.

Totes elles han anat dirigides a com un ajuntament d’esquerra enfocaria qüestions com el transport públic per als universitaris, la introducció de les noves tecnologies i la dinamització de la ciutat a través de la xarxa o com donaria suport als joves emprenedors olotins. Pere Gómez ha expressat la seva voluntat de crear un programa electoral obert a la ciutadania. De la mateixa manera ha declarat que seria un hipotètic ajuntament amb ell al capdavant, en el que “ni que fos de forma simbòlica, l’ajuntament no sigui només dels que han sortit escollits en unes eleccions, sinó que tota la ciutadania se’l senti seu” per tal d’implicar-la en la política.

En la seva intervenció, Marta Rovira ha destacat la gran iniciativa ciutadana que hi ha actualment, animant als assistents a seguir participant i a Pere Gómez i a la resta de candidats d‘ERC a demanar la participació ciutadana i a prestar mes atenció al que la ciutadania vol. Rovira ha incitat als candidats d’esquerra a ser atrevits, a no tenir por, a ser agosarats amb altres formes de fer política i a trencar esquemes. Respecte al 9N ha dit que la societat catalana va demostrar que esta preparada per fer un pas més i decidir democràticament el seu futur com a poble. En quant a la proposta de llista única de cara a les eleccions autonòmiques, la Segretaria General d’ERC, ha deixat clar que Esquerra només acceptarà si creuen que aquesta llista “és la llista guanyadora”, pel que ha de complir dues condicions. El primer requisit és que la llista inclogui tots els vots independentistes, que “totes les persones independentistes es sentin cridats a votar aquesta candidatura”. La segona condició és que la candidatura “ha de ser prou àmplia perquè els indecisos, els que estan dubtant si votar o no la independència i fins i tot els que van votar Si-No el 9N també es sentin cridats a votar a favor de la independència”.

 

 

x