La pluja obliga a desallotjar disset persones d’una casa de colònies de la Vall d’en Bas

Les fortes pluges d’aquest cap de setmana han obligat a desallotjar un grup de joves que estava en una casa de colònies de Sant Privat d’en Bas, a la Vall d’en Bas. Es tracta d’un grup de 12 infants i 5 monitors que havien de marxar aquesta tarda però, davant la crescuda dels rius, han decidit alertar als Bombers de la Generalitat perquè havien quedat aïllats. Un camió grua i els Mossos d’Esquadra han participat en la intervenció que no ha tingut més conseqüències.

A banda d’aquest succés fins a aquesta hora no s’ha detectat cap altre incidència greu, més enllà d’algunes inundacions en alguns baixos i garatges. L’episodi de llevants que va començar divendres ha deixat, a Olot, 170 litres per metre quadrat. En altres municipis de la comarca, com la Vall d’en Bas, Mieres o les Planes d’Hostoles, la pluja ja ha deixat quantitats superiors als 200 metres quadrats. Segons ‘Meteolot‘, l’episodi és important però encara està lluny de la llevantada del 12 d’octubre del 2010, que va deixar 240 litres per metre quadrat a la capital de la Garrotxa.

fluvià_30112014

x