L’associació Fans celebra la seva festa anual amb un sopar popular i tres concerts

Ahir al vespre l’associació Fans va celebrar la festa de cloenda de la temporada al local social de Bosc de Tosca. Durant la celebració van fer un sopar popular i van actuar diversos grups de versions de música pop.

Amb un sopar popular i els concerts de Volcànics, Els Corbs Negres i Eurogrup és com va celebrar Fans la festa de final de temporada, en un any en el que han realitzat més de 16 activitats. Com sempre la festa la van fer al local social de Bosc de Tosca perquè, com explica el president de Fans, Jordi Sellas, “Bosc de Tosca és on es va fer la primera festa de Fans el 1999”.

Per celebrar el fi de festa i com ja ve sent habitual en l’associació Fans, van convidar una associació eivissenca amb la que fa temps que col·laboren. Es tracta de l’associació músico-cultural Retro, de Sant Antoni de Portmany, amb els que comparteixen l’amor per la música dels 60 i els 70.

En la festa hi van assistir gairebé 150 persones membres i amics de l’associació.

 

 

 

x