Lidia Huete i Rafa Muñoz, triomfadors en la 21a edició del Trofeu Memorial Raül Ramos de natació, organitzat pel CN Olot

La nedadora local Lidia Huete ha estat la gran protagonista en la 21a edició del Memorial Raül Ramos, que va omplir les graderies de la piscina del Club Natació Olot durant tot el dissabte. Rafa Muñoz va complir els pronòstics i va ser el guanyador en la categoria absoluta masculina. El Club Natació Sant Andreu va ser el qui més punts va aconseguir, en una classificació on el Club Natació Olot va assolir la tercera posició.

L’aigua va ser protagonista aquest cap de setmana a tota la comarca i també ho va ser a les instal·lacions del Club Natació Olot. 270 nedadors es van capbussar a la piscina olotina en motiu de la 21a edició del Trofeu Memorial Raül Ramos. 12 clubs d’arreu de Catalunya van competir en aquesta prestigiosa competició, que enguany era la primera prova del circuit DS-Girosona, una sèrie de proves de natació dins de les comarques gironines. El cartell del Raül Ramos sempre és de nivell i aquesta edició no ha estat una excepció. Nedadors de renom com Rafa Muñoz van competir a la capital garrotxina.

Un dia ben intens de competició pura que va acabar amb grans resultats per a la majoria de clubs. Rafa Muñoz, competint pel club Navial, va complir els pronòstics i va ser el guanyador en la categoria absoluta masculina, imposant-se en els 100 papallona. Roger Coma, del Club Natació Olot, va ser el més ràpid en els 100 lliures.

Sens dubte una de les grans esperances per a les aspiracions olotines era Lidia Huete, a la qual fa pocs dies el club va fer socia d’honor. La jove nedadora local va estar a un nivell altíssim i es va imposar en categoria femenina en 100 papallona i Meritxell Font, del GEIEG, la va seguir en la categoria dels 100 lliures.

Pel què fa a la classificació de clubs, el CN Sant Andreu va aconseguir més punts que ningú. L’Hospitalet va quedar segon, justa al davant del Club Natació Olot. L’amfitrió va pujar al podi en una festa grossa de la natació gironina, que any rere any demostra un nivell molt alt digne de les millors cites.