Tortellà homenatja als músics locals Roc Marco i Llorenç Sabaté en el tradicional concert de Santa Cecília

Aquest cap de setmana Tortellà va celebrar el seu concert musical anual de Santa Cecília. Com és habitual, durant el concert el municipi va aprofitar per homenatjar a músics locals de més de 70 anys. Enguany han distingit als músics Roc Marco i Llorenç Sabaté.

Tortellà és terra de músics. Ja des del segle XVII es té constància d’alguns músics tortallencs, tradició que arriba fins avui dia. Per aquest motiu, anualment i coincidint amb Santa Cecília, patrona de la música, el municipi celebra un concert homenatjar músics locals. En aquesta edició, s’ha volgut honorar als músics Roc Marco i Llorenç Sabaté. Els dos van mostrar-se agraïts pel reconeixement, tot i que Roc Marco intuïa que aquest es feina una mica precipitat ja que encara no està retirat.

Aquesta desena edició el concert va anar a càrrec de la cantant Gironina Susanna del Saz. L’Acompanyaven a dalt de l’escenari un trio format per un piano, una bateria i una guitarra. Durant el concert van presentar el seu nous disc, titulat “País Petit” format per temes nacionals i internacionals versionats en català.

Tot i la intensitat de la pluja, que va caure ahir a la tarda a Tortellà, van ser molts els ciutadans que van acostar-se a la Sala Casino per celebrar Santa Cecília i homenatjar els músics locals.

x