Troben el cos sense vida de la noia de Girona despareguda al riu Llierca

L’helicòpter dels Bombers ha localitzat poc després de les deu del matí el cos sense vida de l’excursionista de 20 anys, veïna de Girona, que ahir va desaparèixer després de caure a la riera de Llierca durant el temporal de llevant.

El cadàver ha estat traslladat fins al municipi de Montagut i Oix, on la comitiva judicial confirmarà definitivament la identitat del cos. L’excursionista, veïna de Girona, anava amb tres persones més i va caure a l’aigua diumenge a la tarda a l’altura del pont de la Muntada, a la zona de Sadernes. Un dels acompanyants de la jove és qui va alertar de la seva desaparició al 112. El dispositiu de recerca s’ha focalitzat en el tram entre la riera de Sant Aniol d’Aguja i Sant Jaume de Llierca. Hi han participat l’helicòpter dels Bombers amb el Grup d’Emergències Mèdiques, 2 dotacions terrestres amb els GRAE i una unitat subaquàtica i 2 unitats canines. També efectius dels Mossos d’Esquadra i del SEM.

sadernes_capelina

x