Arnau Sala creu que Antonio Rodríguez és la millor opció per ocupar el seu lloc a la banqueta de l’Olot

L’exentrenador de la Unió Esportiva Olot, Arnau Sala, ha estat entrevistat pel programa esportiu ‘La Banqueta’ d’Olot Televisió. El tècnic del Bages considera que Rodri és el seu millor substitut, tot i que ell es veia amb forces per revertir la situació en la que es trobava la plantilla olotina.

L’entrenador Arnau Sala ha parlat a Olot Televisió després de la seva destitució la setmana passada com a tècnic de la Unió Esportiva Olot. El de Sant Fruitós del Bages va afirmar que creia possible aixecar la situació.

Arnau Sala també entén la seva destitució, perquè assegura que en el futbol d’avui dia els resultats manen per sobre del treball realitzat. De totes maneres, creu que la junta feia temps que buscava un recanvi per a la banqueta olotina.

Sobre el seu substitut, Antonio Rodríguez, Sala creu que és el millor entrenador que pot asseure’s a la banqueta olotina. Arnau Sala va agrair a l’afició tot el suport mostrat en els moments més difícils de la seva estada a la banqueta de la Unió Esportiva Olot.

x