Durant el mes de desembre es podran fer a Olot més de cent activitats nadalenques

L’altre dia els parlàvem de la Fira del Pessebre i del Mercat de Nadal, però durant aquest mes de desembre es faran més de 100 activitats nadalenques a la ciutat d’Olot, entre les quals hi destaquen la instal·lació de la pista de gel i la gran cagada del tió.

Divendres ja es van obrir les llum de nadal a la Olot. Aquest és un dels primers actes que perceben els ciutadans i que els avisa de que ja arriben les festes nadalenques. L’Ajuntament i diverses entitats garrotxines han organitzat diferents activitats aquest mes per desembre a Olot per a grans i petits.

Per tercer any consecutiu, a partir del 19 de desembre hi haurà la pista de gel a plaça major,  també es tornarà fer la gran cagada del tió, el mapping cromàtic a la façana de l’ajuntament d’Olot i moltes altres activitats, com les quines, els pessebres vivents o els pastorets. Per obtenir més informació dels horaris concrets, podeu consultar el web: turismeolot.com