El Consell de Cooperació d’Olot organitzarà unes jornades per conscienciar la població sobre la cultura de la pau

El Consell de Cooperació d’Olot ha pres un nou impuls de la mà de diverses entitats, que s’han fet més visibles. La primera gran activitat que el consell organitzarà després d’aquest renaixement seran les Jornades per la Pau, una sèrie de xerrades i activitats culturals que tenen per objectiu conscienciar la població sobre la cultura de la pau. Aquestes jornades tindran lloc del 10 al 14 de desembre.

El Consell de Cooperació d’Olot viu un renaixement amb la unió d’entitats diverses que tenen el propòsit i el compromís de treballar juntes, posant en comú coneixements i experiències per generar canvis positius en la societat. El passat 18 de novembre, l’Ajuntament d’Olot va aprovar la moció presentada pel Consell de Cooperació per declarar Olot municipi de cultura de pau. Sota aquesta premissa, el Consell ha previst l’organització del que han anomenat Jornades per la Pau, organitzades amb la voluntat de conscienciar a la població sobre la cultura de la pau. Les Jornades per la Pau tindran lloc del 10 al 14 de desembre en diferents edificis i espais del centre d’Olot.