El portaveu adjunt de CiU al Congrés, Pere Macias, diu que les inundacions al túnel de l’AVE a Girona demostren “un càstig deliberat a Catalunya”

A l’entrevista concedida ahir a la Xarxa de Comunicació Local, el portaveu adjunt de CiU al Congrés, l’olotí Pere Macias, ha exigit al president d’ADIF, Gonzalo Ferre, que dimiteixi després de les dues inundacions en dos mesos del túnel de l’AVE a Girona. Macias considera “un maltracte a l’alcalde de Girona” el fet que diumenge els tècnics d’ADIF no deixessin baixar a les vies a l’alcalde de Girona, Carles Puigdemont. En aquesta línia, ha declarat que Rajoy i el seu govern “passaran a la història per ser una època nefasta per a Catalunya i on castigar-la ha esdevingut un valor”.

Pel que fa al futur de la federació de Convergència i Unió i concretament sobre el futur polític de Josep Antoni Duran i Lleida, Pere Macias ha reconegut que no comparteix la visió actual del procés sobiranista del líder d‘Unió Democràtica. “La centralitat no pot ser demanar innocentment una tercera via”, ha declarat amb rotunditat el polític olotí.

Deixa un comentari