L’Institut La Garrotxa explica el seu cas d’èxit en la formació professional dual a la jornada d’innovació que ha acollit la UVic

Directors, caps d’estudi i docents de l’àmbit de la formació professional van assistir divendres al matí a la jornada d’innovació organitzada per la Xarxa C-17, a la Universitat de Vic, la Universitat Central de Catalunya. L’objectiu de la trobada era intercanviar experiències i donar a conèixer nous enfocaments en la formació professional, a través de casos d’èxit.

La primera tinent d’alcalde de Vic i regidora d’Educació, Anna Erra, va iniciar la jornada, que va comptar amb una taula rodona sobre la formació professional dual des d’una doble perspectiva, l’empresa i l’institut. També va parlar d’experiències internacionals en aquest tipus de docència, i d’experiències en innovació docent. La matinal ha estat organitzada per la Xarxa C-17, formada per 15 municipis per on passa aquesta carretera, que es planteja donar resposta a la situació d’atur, articulant una oferta de formació professional i universitària en aquest territori. Alguns centres, com l’institut La Garrotxa d’Olot, han explicat el seu cas d’èxit en la formació professional dual.