El besaluenc Alexandre Juanola i Ribera ha rebut la Medalla al treball President Macià 2014

El besaluenc Alexandre Juanola i Ribera ha rebut la Medalla al treball Francesc Macià per la seva trajectòria professional centrada en el sector de l’automoció i el transport. Ahir va rebre el reconeixement de mans del president de la Generalitat, Artur Mas.


L’any 1969, Juanola es va incorporar com a cap de Mètodes i Temps a l’empresa IAESA i el 1970 a Seat, com a cap adjunt del departament de manteniment, del qual posteriorment en va ser cap. La seva carrera ha seguit com a gerent de vendes de Seat a l’àrea de Girona-Barcelona, gerent a l’empresa TEISA de Girona, president de la Federació Empresarial Catalana d’autotransport de Viatgers, vicepresident de la Federació Nacional de Transport en Autobús i de la FOEG i membre del Comitè Executiu, vocal de la junta directiva de Foment de Treball i de la FEPIME i membre del ple de la Cambra de Comerç de Girona i de la Comissió de Logística i Transport de la Cambra. També és president de la Fundació Estany, entitat que treballa amb i per a les persones amb discapacitat intel·lectual i les seves famílies. Fins al mes de març d’enguany ha estat president de l’Associació de Transport Girona ASETRANS.

El Govern va concedir ahir la Medalla al treball President Macià 2014 a 12 persones i la placa al treball President Macià 2014 a 4 empreses i entitats amb seu a Catalunya. Els guardons reconeixen treballadors i empreses pels seus mèrits laborals i la seva contribució a l’impuls de l’economia catalana. També són un reconeixement als treballadors i empreses que s’han distingit per la seva dedicació, constància i esperit d’iniciativa en el treball, i a les empreses i entitats que han adoptat millores i iniciatives de progrés en l’ordre laboral.

x