El festival elMini d’Olot celebrarà la seva cinquena edició i tindrà com a caps de cartell un concert d’Adrià Puntí i un homenatge a Xucu-Pà

Al març tindrà lloc una nova edició del Festival de música elMini d’Olot, que es caracteritza per separar els líders de les seves formacions habituals, i els apropa al públic en concerts acústics de petit format. Del programa destaca el concert que farà Adrià Puntí, així com un homenatge al conjunt garrotxí Xucu-Pà.

Ja són cinc anys que elMini porta a Olot concerts d’un caire acústic i intimista, protagonitzats per artistes que per un dia deixen els seus grups per adaptar-se als formats que proposa el Festival. Aquest cop, elMini tindrà lloc del 19 al 28 de març.

Entre les figures principals de la cinquena edició d’elMini, destaca el concert que farà Adrià Puntí i l’homenatge que vol retre l’organització als Xucu-Pà, destacat grup garrotxí ara fa dues dècades. També actuaran a Olot noms com Joan Colomo, el Petit de Cal Eril, Judit Nedderman, Xevi Pigem o Joana Serrat, habituals del festival. D’altra banda, es manté la proposta iniciada aquest 2014 de fer Concerts d’Estar per casa, on la música entra als pisos del centre d’Olot, amb concerts oberts a tot el públic. Les entrades pels espectacles ja es troben a la venda.

Deixa un comentari