El periodista David Segarra explica la seva experiència a Palestina amb una conferència a l’Hospici d’Olot

El periodista valencià David Segarra farà aquest vespre una conferència a Olot sobre el conflicte palestí. Segarra ha estat sempre en contacte amb la situació de Palestina; el periodista ha estat present a la zona als dos darrers conflictes que hi ha hagut entre els àrabs i Israel, com l’atac a la Flota per la llibertat (que volia esquivar el bloqueig israelià), i els últims bombardejos a Palestina.

A més, Segarra presentarà el llibre ‘Viure, morir i nàixer a Gaza’, on a part de narrar la seva experiència a Palestina, compta amb un recull de fotografies sobre la vida quotidiana a la ciutat. L’acte serà a les vuit del vespre a la sala d’actes de l’Hospici, organitzat pel col·lectiu ‘La Garrotxa amb Palestina’.

x