Bankia i la PAH es donen dues setmanes per estudiar les propostes per solucionar els problemes de pagament de la hipoteca de 13 famílies garrotxines

Ahir va tenir lloc a Olot la reunió entre els representants hipotecaris de Bankia, la Plataforma d’Afectats per la Hipoteca de la Garrotxa i les mateixes famílies afectades. La trobada es va produir gràcies a l’ocupació que va fer la Plataforma en una oficina olotina del banc fa una setmana.

La reunió va durar tres hores, on es van tractar per separat cada un dels tretze casos afectats; les famílies explicaven les seves necessitats, els ingressos i la despesa que tenen. Segons la Plataforma, en la negociació de condicions hi havia propostes que coincidien, i altres que no. Per tant, els representants de Bankia i la Plataforma s’han donat dues setmanes per estudiar les propostes que van sorgir en la trobada.

Deixa un comentari