L’escola Joan XXIII elabora un pessebre per al B-Crek que forma part de la Mostra de Pessebres

Un any més l’escola Joan XXIII ha col·laborat en la decoració nadalenca de l’empresa B-Crek. Enguany han elaborat un pessebre amb material reciclat que aquest matí han instal·lat en el restaurant de la Plaça Clarà d’Olot.

En diversos mòduls formats per caixes que han fabricat els alumnes més grans de l’escola, han representat diverses escenes habituals dels pessebres. A part del naixement i els tres reis, no hi falten els camells, els pastors amb el seu bestiar, l’àngel, el riu amb el pescador o el caganer. Per primera vegada la decoració nadalenca dels alumnes de l’escola Joan XXIII es podrà visitar dins la mostra de pessebres que s’inicia dissabte. Aquest és un projecte en el que han participat tots els alumnes del centre educatiu, des dels més petits de 3 anys fins als més grans de 21 i on tot el material utilitzat és reciclat. Alguns dels materials usats són rajoles de mostrari cedides per empreses o particulars, planxes d’impremta o fustes d’una lleixa que tenien a l’escola i que no utilitzaven.

Deixa un comentari