Els bombers rescaten un jove del salt del Sallent i orienten un segon grup d’excursionistes a la Vall d’en Bas

Aquest dilluns a la tarda dues incidències relacionades amb excursionistes han obligat als bombers a protagonitzar intervencions a la Vall d’en Bas. La primera d’elles ha tingut lloc a les quatre de la tarda dalt del Salt del Sallent. Un noi jove ha perdut el coneixement en aquell punt. Els bombers han intervingut per rescatar-lo i traslladar-lo fins a un lloc segur, on ha arribat sense més incidències.

Sobre el Salt del Sallent un noi ha perdut el coneixement aquest dilluns a la tarda

Minuts més tard, els bombers han rebut una altra alerta també procedent de la Vall d’en Bas. Un grup d’excursionistes s’havia desorientat mentre recorria el terme municipal. Els bombers els han ajudat a orientar-se en la distància a través de diferents sistemes, entre ells, al WhatsApp, per ajudar als excursionistes a trobar el camí de tornada. Finalment ho han aconseguit al boltant de les sis de la tarda.

x