Presenten l’últim Quadern d’Història d’Olot dedicat al Franquisme

Es tracta d’un llibre pensat per a tots els públics  que resumeix de manera didàctica com es va viure el període (1939-1975) a la capital garrotxina. El cèlebre psiquiatra i historiador Jordi Pujiula va començar l’obra però després de la seva mort el 2011 el jove historiador olotí Jordi Esteve Rubió va rebre l’encàrrec de continuar-la.


 

La repressió cultural i política, els mitjans de comunicació, l’associacionisme o l’esport durant la dictadura franquista són alguns dels temes en què es fixa aquest llibre, el darrer volum dels  Quaderns d’Història d‘Olot, una col·lecció que va començar a editar-se als anys noranta. Un total de deu llibrets que expliquen en poques pàgines com era la vida olotina en diferents períodes històrics. Aquesta setmana al programa MAC Exprés parlem amb Jordi Rubió, l’autor de ‘El Franquisme’. El llibre ja es troba a la venda a les llibreries de la ciutat i a Can Trincheria.