Sant Joan les Abadesses inicia les obres de construcció de la nova xarxa d’aigua potable

Sant Joan les Abadesses millora la xarxa d’aigua potable de dos dels barris del municipi on es canviaran les canonades i es faran nous trams. El termini d’execució de les obres és de tres mesos i suposaran un cost total de 150.000.

L’Ajuntament de Sant Joan de les Abadesses ha iniciat les obres de millora a la xarxa d’aigua a dos dels barris de la població. En concret es tracta del barri del roser i de l’estació on es vol millorar la pressió de l’aigua per les vivendes que s’hi ubiquen. Les actuacions consisteixen en canviar les canonades, col·locar-ne nous trams i, finalment, connectar la xarxa a les bombes de pressió.

Aprofitant les actuacions també s’estan soterrant els cables elèctrics aeris de baixa tensió per tal de millorar-ne la seguretat i estabilitat. Les tasques es poden realitzar gràcies a les subvencions de la Diputació de Girona encara que l’ens municipal també hi ha aportat fons per poder-les realitzar. El cost total d’aquestes tasques és de 150.000 euros.

El termini d’execució és de tres mesos i en alguns dels carrers afectats ja s’han arranjat totes les canonades. De totes maneres, en el moment en què s’acabin es podrien produir petits correccions per acabar de completar-les.