El CF Sant Roc presenta els seus equips per a la present temporada enmig d’una diada festiva i familiar

Dia de festa per a la família del CF Sant Roc. El club ha celebrat avui la seva tradicional presentació, que cada any està marcada per una diada molt original i ben diferent de la resta de presentacions que duen a terme els altres clubs.
El Sant Roc, com tots, també aprofita per fer les fotos oficials a tots els jugadors i tècnics sobre la gespa del seu camp de futbol però, a més, la junta directiva organitza un gran dinar on hi convida a tots els jugadors i als membres que treballen dia a dia per tirar endavant el club. Famílies senceres no han dubtat en assistir a un àpat molt agradable i festiu.

La jornada ha començat ben aviat, a primera hora del matí, amb la inestimable i desinteressada col·laboració de veïns i familiars del barri de Sant Roc. La matança del porc és el primer dels molts passos que segueixen els organitzadors perquè el posterior dinar popular sigui tot un èxit. Tot i que aquest any ha baixat l’assistència respecte la passada edició, unes 175 persones han assistit a aquesta diada i han pogut gaudir d’una bona estona. El club també sorteja després de dinar un lot de productes procedents de la matança del porc i que els cuiners i col·laboradors elaboren artesanalment a les mateixes instal·lacions, davant l’atenta mirada dels assistents.

Pel què fa als equips que aquesta temporada 2014/15 configuren el CF Sant Roc, amb més de 40 anys d’història, s’han presentat sis equips de base, des de l’escoleta fins als alevins passant pels benjamins. També un equip sènior que juga enguany a quarta catalana, on és el líder en aquests moments, i un equip de veterans. Abans de dinar també hi ha hagut temps per al ball de la vaca, una tradició que el club no vol perdre i que ha entretingut un cop més a petits i grans en una diada lúdica, familiar i festiva.