La Grada de la Unió Esportiva Olot recull joguines per tota la ciutat en favor de la campanya de la Creu Roja ‘Cap nen sense joguina’

L’afició de la Unió Esportiva Olot ha recollit una desena de joguines, menys de les que s’esperaven, però ha contribuit molt activament en la campanya que cada any impulsa la Creu Roja perquè cap nen es quedi sense joguina per Nadal. Al cim de l’autobús de la Penya Stokats, el ‘Bailón’, han recorregut amb rauxa i molt d’ambient els carrers del centre de la ciutat, parant als diferents punts de recollida que havien habilitat.

La Unió Esportiva Olot i la seva penya principal d’aficionats, La Grada, han donat suport un any més a la campanya ‘Cap den sense joguina’, que la Creu Roja impulsa des de fa anys per recollir joguines a través de la solidaritat dels ciutadants per als nens que no tenen la sort de tenir joguines per Nadal. A les 18h de la tarda han començat la seva ruta des de l’Avinguda Girona i s’han aturat en sis punts de recollida distribuits per tota la ciutat, des del centre fins al recinte Firal. La recollida no ha estat tant fructífera com la organització esperava, ara bé, cada granet de sorra compta.

Amb rauxa, ambient, música i el caràcter festiu que sempre acompenya a La Grada, unes trenta persones han col·laborat activament en la recollida, on s’ha aconeguit recaptar una desena de joguines. Una bella iniciativa que mostra un cop més l’exempleritat d’una afició que no només anima l’Olot dins del camp durant els partits sinó que es mostra activa i compromesa amb la ciutat. Els Stokats han acomepanyat a La Grada i s’han sumat també a la iniciativa. El fred ha apretat de valent però no ha estat ni molt menys un entrebanc per a La Grada.

x