La Fira del Pessebre emplena el centre d’Olot amb productes nadalencs

Com ja és habitual, aquest pont de la puríssima es fa a Olot la Fira del Pessebre. Durant tres dies el centre s’ha emplenat amb més de 100 parades amb tot tipus de productes nadalencs artesans.

El Nadal ja és està a tocar i ha arribat el moment de tornar a posar les decoracions habituals d’aquesta època. La Fira del Pessebre que es fa al centre d’Olot durant aquests tres dies de pont, precisament el que ofereix són tot tipus de decoracions nadalenques i productes de regal.

Al carrer de Sant Esteve s’hi han col·locat els artesans del pessebre i les seves figures. A la Plaça Major es fa la tercera edició del Nadal KM 0 que estava format per unes 18 casetes amb productes de regal fets per artesans i empresaris de la comarca. Tant pels pessebristes com pels artesans de la comarca aquesta és una molt bona ocasió per donar-se a conèixer i fer promoció dels deus productes.

Els arbres de Nadal, els tions, les ponsèties o els torrons es troben en el Mercat de Nadal, que amb més de 20 parades, s’ha distribuït pels carrers adjunts a la Plaça Major i la Plaça Pia Almoina.

Durant el dia d’ahir i avui i acompanyant la Fira del Pessebre també  hi ha el Mercat d’Artesania al Firal, format per una trentena de parades amb productes naturals elaborats de forma artesanal.