La Unió Esportiva Olot empata a casa contra l’Alcoià en l’últim partit de lliga de l’any 2014 a l’estadi (0-0)

L’Olot afrontava un difícil partit davant de l’Alcoià avui al migdia en el retorn de Rodri a l’estadi municipal. Els dos equips han intentat mantenir la possessió de la pilota però avui l’únic que ha brillat han estat les defenses. El marcador no s’ha mogut tot i que en la segona meitat els garrotxins han tingut dues bones ocasions de gol.

Tornava el tàndem Rodri-Àlex Terma a l’estadi, en un difícil matx contra l’Alcoià. Abans del partit el club ha fet un homenatge als jugadors amb més partits de tota la història de la UE Olot. I quan la pilota ha començat a rodar, s’han vist damunt del terreny de joc dos equips que volien la possessió de la pilota i el control del partit. Cap dels dos ha aconseguit crear ocasions clares de gol en la primera meitat però Coro sí que ha pogut marcar en una bona acció a l’àrea visitant. Les defenses han estat molt encertades durant tot el partit i ha estat difícil veure accions de perill.

Ara bé, a la represa ha estat l’Olot qui ha tingut el gol a tocar, pressionant a dalt i entrant per les bandes, els homes de Rodri han pogut marcar però no han trobat el camí del gol. Antonio Rodríguez tornava a trepitjar l’estadi en partit oficial i ha acabat satisfet amb el nivell i la intensitat mostrada pels seus futbolistes.

L’Alcoià també ha donat per bo el punt en un matx amb pocs al·licients ofensius per fer cantar gol a les gairebé 1.500 persones que s’han aplegat a l’estadi en la matinal d’aquest diumenge.

Aquest és l’últim partit de lliga del 2014 al camp de l’Olot que, amb 18 punts, es manté fora del descens i té en l’horitzó dos desplaçaments consecutius per continuar amb la lluita en aquesta Segona B.