L’ocupació turística a La Garrotxa ha estat del 95% durant el llarg cap de setmana de la Puríssima

L’ocupació turística a la Garrotxa durant el llarg cap de setmana de la Puríssima finalment ha estat del 95%, arribant al 100% el dissabte i el diumenge. La falta de neu al Pirineu ha beneficiat la comarca, que també ha registrat un augment en les visites d’un sol dia.

Tot i que l’oferta turística del passat cap de setmana llarg de la Puríssima ha estat variada a la Garrotxa. Hi ha dos punts que destaquen tot l’any pel seu encant paisatgístic i rural. Són La Fageda, a Santa Pau, i la vila medieval de Besalú. Gent d’arreu ha aprofitat aquests dies festius per acostar-s’hi.

El gran augment de l’ocupació turística també s’explica per l’atractiu de les activitats programades a la comarca. Aprofitant aquests dies festius, Besalú ha iniciat dues noves visites guiades, titulades ‘Entre pedres i cavallers’ i ‘Un passeig pel call’. D’altra banda, com és habitual en dies assenyalats, hi ha hagut les tradicionals aglomeracions de visitants entorn de la Fageda d’en Jordà, a Santa Pau, i més concretament al parquing de Can Serra, ja que és des d’on s’inicien algunes de les diferents activitats turístiques de la zona com el passeig amb carruatges o les excursions a peu als volcans.